Blog

Sve o web stranicama Domidona IT

Zašto je svakome potrebno znanje o SEO-u?

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

U tvrtkama danas postoji veliki broj odjela koji se bave razno raznim segmentima poslovanja tvrtke. U većini tih odjela zaposlenici nisu niti svjesni koliko značajno je da znaju ponešto o SEO optimizaciji. U pojedinim slučajevima, upravo taj minimum znanja, može biti ključ napretka.


Sada se logikom stvari nameće pitanje kako izabrati najnužnije osnovne informacije koje bi kolege trebale znati o SEO-a. Što je ono na što bi se trebali koncentrirati? Svakako pristupačnost podataka mora biti na visokoj razini kako bi ju kolege iz drugih grana tvrke razumjeli i kako bi ih mogli koristiti u svakodnevnom radu.
Prije svega objasnit ćemo Vam kako funkcionira podložnost odjela poslovanja na SEO. Informatički odjel ima zadatak razumjeti kako i zašto jedna stranica ima prednost ispred druge. Odjel prodaje, a da toga nije ni svjestan, radi za oba odjela. To znači da prilikom prodaje proizvoda i prilikom razgovora sa kupcima isto tako indirektno prikuplja informacije za SEO odjel kako bi SEO odjel na kraju ispunio očekivanja i pomogao pri unaprijeđenju prodaje. Samim time tu se povećva i uspjeh cijele tvrtke. Bitan odjel je i odjel PR-a. U kontaktu s drugim tvrtkama ostavlja dojam koji SEO odjel može kapitalizirati kroz blogove, review-ove i ostale reference. Odjeli proizvodnje i marketinga moraju shvaćati zašto se slike proizvoda, opisi i sadržaji nalaze na određenim mjestima, a to mogu shvatiti kroz suradnju sa SEO odjelom.{jcomments on}

 

 

Vlasnik ove web stranice je DOMIDONA informacijske tehnologije d.o.o.